Stoelmassages

Een stoelmassage wordt gegeven in een speciaal hiervoor ontworpen stoel. Je kunt de kleding bij deze massage aanhouden, dit vergemakkelijkt de stap om op de stoel plaats te nemen.

Stoelmassage voor meerdere personen:Omdat er niet veel werkruimte nodig is, kan deze massage op bijna alle locaties gegeven worden. De massage duurt 15 tot 20 minuten. Je zult merken dat je na de behandeling volledig ontspannen bent.

Er kunnen in totaal 3 massages per uur gegeven worden. De massages kunnen zowel bij mij in de praktijk als op locatie in de omgeving van Hoofddorp (buiten een straal van 10 kilometer in overleg)  plaatsvinden. Bijvoorbeeld tijdens een leuke avond met je vriendin, een teambuilding van je werk, of om je personeelsavond iets extra’s te geven. Ook leuk om aan je vriend, vriendin, vader, moeder of wie je wilt cadeau te doen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-11451798